Anumark 413, UMEÅ
070- 656 05 92

Kontakta oss på Kulturmåleri Västerbotten när du är i behov av kunnig hjälp med att

Laga möbelLaga tavlaLaga målning

Jag driver egen ateljé och kan ta emot konst, bemålade möbler och föremål för målerikonservering och restaurering. Olyckan kan ha varit framme och tavlor kan ha fått hål och revor i duken. Förgyllda ramar och speglar kan ha tappat delar. Eller ibland har man inte vårdat föremålet på en lång tid och det är smutsigt och har mist sin lyster. Vänd er då till oss så hjälper vi er med vad man kan göra åt problemet. Vi har stor erfarenhet av att både laga målning, laga tavla och att laga möbel.
Tillsammans med mina kollegor tar vi även på oss större uppdrag som omfattande konserveringsuppdrag i kyrkor. Arbeten dokumenteras med fotografering och rapportskrivning. Utbildad i vid Göteborgs Universitet institutionen för Kulturvård/Konservatorsutbildningen. Medlem i NKF-s, Nordiska konservators förbundet.
Vi arbetar inom flera län men främst inom den övre delen av landet. Annica finns även i Göteborg och kan där ta emot föremål både i ateljé och göra arbete ute i fält. Hon har lång erfarenhet av både arbete inom privat sektor och som anställd av arkitektfirma och länsmuseum.

Vårt arbetsområde är Umeå, Skellefteå, Lycksele, Boden, Piteå.